Syyskokouksen antia kapteenin silmin

11.11.2023

Seuran syyskokous ja kauden päätösjuhla pidettiin 10.11. rennonletkeissä tunnelmissa ja hieno golfkausi saatiin näin komeasti maaliin. Suunnitelmat seuraavalle kaudelle ovat hyvässä vauhdissa, joten välihousukausi voidaan käynnistää virkein mielin. Ulkopelit ovat omalta osalta nyt pelattu ja sisätreenit lähtevät rullaamaan täysipainoisesti, kun välineet on saatu huollettua siihen kuntoon, että kesän aikana kadotettua lyöntiä voidaan lähteä taas etsimään valvotuissa olosuhteissa. Sisäharjoittelutarjontaa on alueella mukavasti ja kisojakin järjestetään joka simulaattorissa pitkin talvea, joten emme tee poikkeusta siinäkään, vaan aloitellaan kisailu heti maanantaina 13.11. Senssit muuttuvat viime talvesta sen verran, että kiireiseltä tuntunutta kilpailurytmiä löyhennetään viikosta kuukauteen, niin vähemmän ”salilla” käyvät peluritkin pääsevät mukaan tunnelmaan. Ohjeet pannaan näytille klubin kisastudioon.

Seuran hallintoelimeen saatiin kokouksessa pieniä muutoksia tulevalle kaudelle: Pitkän uran Ladykapteenina uurastanut Pirkko jää ansaitulle eläkkeelle kapteenin virasta ja me kiitämme Pirkkoa seuran eteen tehdystä ansiokkaasta työstä! Henkilökohtainen kiitos on myös paikallaan – tiedä mihin sitä olisi matkoillaan päätynyt ilman Pirkon luottamusta herättävää olemusta ja huolehtivaa seuraa <3 Toivotetaan Pirkolle leppoisia kierroksia kaikille maailman kentille! Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos!!! Uudeksi Ladykapteeniksi valittiin yksimielisellä huutoäänestyksellä Tirkkosen Johanna, jonka kanssa tutustutaan tulevaan kunniavirkaan kuluvan talven aikana ja ensimmäiset edustustehtävätkin ehditään kokea uudella kokoonpanolla ennen seuraavan kauden alkua.

Omalta osaltani suunnitelmiin tuli pieniä muutoksia, kun seuran kokouksessa paikalla olevat jäsenet saivat ylipuhuttua kapteenin vielä jatkoajalle. Pyrin kuitenkin keventämään itse itselleni haalimaa työtaakkaa valtakunnallisen tason seuratyössä, kun leipätyökin verottaa leijonan osan harrastukseen tarvittavasta ajasta, niin vapaa-aika on jäänyt viime vuosina kortille ja itse harrastuksesta nauttiminen vähälle. Tilanne on minulle kuitenkin uusi, kun seuran Ladykapteeni vaihtuu ja ensimmäistä kertaa omalla kapteenin uralla pääsen näyttämään oman seuran uudelle kapteenille, kuinka kapteenien maapallo pyörii! Tehtävä tuntuu vastuulliselta, joten asennoitumisen kanssa ei tule olemaan ongelmia. Ollapa jo kesä!

Kapteenin palvelut seuran jäsenille toimivat kuten ennenkin ja simulaattoriin saa tuoda kavereita tutustumaan lajiin kapun opastuksella, ilman suorituspaineita. Sääntöjä voi tulla kertaamaan milloin vain ja huukitkin saadaan käännettyä slaissiksi, kunhan vaan sovitaan treffit klubille!

Onnellista loppuvuotta kaikille!