EERIKKALASSA KÄYTETÄÄN GOLF GAMEBOOK SOVELLUSTA KILPAILUISSA

 

Eerikkalan kilpailuissa on käytössä Golf GameBookin digitaalinen tulospalvelu. Jos et vielä ole Golf GameBook -käyttäjä, niin käy lataamassa sovelluksen App Storesta (iPhone) tai Google Play kaupasta (Android) ja rekisteröitymässä. Rekisteröidythän käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta mikä jo on Eerikkalan (tai kotiseurasi) rekisterissä. Tämän jälkeen voit ilmoittautua kilpailuun, syöttää tuloksia ja nauttia monista muista ominaisuuksista myös tavallisilla golfkierroksillasi. Sovellus on ilmainen. Maksullinen Gold-versio tarjoaa lisäominaisuuksia käyttöösi, kuten mahdollisuuden jättää tasoituskierroksia. Lue lisää Golf GameBookista

HUOM! Kilpailuihin voit osallistua myös ilman GameBookin käyttöä, mutta ilmoittautumisia varten tulee rekisteröityä. Ilman rekisteröitymistä, ilmoittautumiset suoraan caddietiskille.

Alla olevaan listaukseen päivittyy kilpailujamme kentän avauduttua ja sitä kautta myös kaikki ilmoittautumiset.
Myös alkamisajat, pelimuodot, ilmoittautumisten avautumiset ym. info päivittyy kisoille vähitellen, kun pelikausi pääsee täyteen vauhtiin.

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Eerikkalan kilpailuihin ilmoittaudutaan yllä olevan kalenterin (päivitetään kauden aikana) kautta. Klikkaamalla kilpailun nimeä siirryt kyseisen kilpailun omalle sivulle. Sivulta löytyy Ilmoittaudu-kohta, joka aktivoituu kun ilmoittautuminen on auki. Tästä klikkaamalla ja kirjautumalla GameBook tunnuksilla pääset ilmoittautumaan kilpailuun. Info kisan ilmoittautumisten ja myös perumisten aikatauluista löytyy ko. kisasivuston alareunasta. Pari-/joukkuekilpailussa voit ilmoittaa koko joukkueen kerralla. Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat sähköpostitse vahvistuksen. Ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu samalla tavalla kun itse ilmoittautuminen. Kirjauduttuasi sisään pääset aukeavasta ikkunasta laatikkoa klikkaamalla peruuttamaan osallistumisen.

Tulospalvelu

Kaudella 2024 käytetään myös tulospalvelussa GameBook sovellusta. Tämän myötä saamme käyttöön reaaliaikaisen tulospalvelun sekä pystymme hyödyntämään kilpailukohtaista sivustoa ja sen tuomia etuja. Kilpailussa riittää kun yksi ryhmästä syöttää tulokset sovellukseen, toki myös kaikki voivat toimia ristiin toisilleen merkitsijöinä. Kisan jälkeen tarkistetaan normaalisti kortti ennen sen lähettämistä. Omaa korttia ja tuloslistaa voi seurata kierroksen aikana sovelluksesta, vaikka ei itse toimisi merkitsijänä. Halutessaan voi tukena pitää vanhaan tapaan omaa kirjaa paperisella kortilla.
HUOM! Kisoihin voi osallistua myös täyttämällä perinteistä paperikorttia.