Kapteenin palstalta | Rakkautta ilmassa

28.06.2023

Rakkautta ilmassa

Tsadaa!
Tervetuloa Eerikkalan uusille nettisivuille! Ensivilkaisulla näyttävät varsin kivalta. Sivujen muokattavuus on entistä helpompi ja monipuolisempi, joten kyllähän tästä saadaan sivustolla kävijöitä entistä paremmin palveleva väylä.

Alkukausihan on ollut kaikin puolin vertaansa vailla ja vaikka en yleensä ota kantaa kentän kuntoon, se on mikä se on – luonto ottaa ja antaa milloin mitenkin, mutta kotikenttä on kyllä paremmassa kunnossa, kuin milloinkaan oman peliuran aikana. Uusimmat viheriötkin ovat jo siinä tikissä, ettei kukaan muista enää parjata niitä. Nyt jos koskaan kannattaa kutsua niitä pelikavereita kylään haastamaan kenttää ja katsomaan minkälaisiin urotekoihin oma peli kantaa, kun kenttä on niin virheettömässä kunnossa, kuin se käytössä olevilla resursseilla voi olla.

Oma kausi kapteenin virassa on ollut jälleen mielenkiintoisempi, kuin menneet. Haluaisin uskoa, että toimenpiteet alueellista – ja valtakunnallista yhteistoimintaa kehittävillä sektoreilla ovat edesauttaneet siinä, että seurat kapteeneineen ottavat meidät avosylein vastaan ja tapaamisiin panostetaan entistä enemmän. Se tekee tästä talkootyöstä erittäin mielekästä ja hihojen heiluttelu on kevyempää, kun kapteenien lajikulttuuria koskevaa tietämystä halutaan, osataan ja uskalletaan hyödyntää seuratyössä entistä paremmin.
Lukuisat tänä vuonna pidetyt kokoukset ja tapaamiset ovat poikineet taas monta pitkäaikaista ystävyyssuhdetta ympäri maata ja lajille epäsovinnainen, seurojen välinen kilpailuasetelma on jäämässä taka-alalle. Suunta on siinä suhteessa täysin oikea ja tämä samalla tavalla golfista ajattelevien ihmisten yhteiselo tulee jatkumaan, vaikka kapteenien tehtävät aikanaan päättyvätkin.
Siihen liittyen rohkenen jo tässä vaiheessa ilmoittaa, että tulen hakemaan kapteenin virkaa vielä ensivuodelle. Tämä ei tarkoita, että Eerikkalan kapteenin tehtäviä ei seurassamme voisi hakea, päinvastoin – mitä enemmän halukkaita tähän tehtävään löytyy, sitä parempi henkilö hommaan valikoituu. Syyskokous valitsee kapteenin ja toive olisi, että se tapahtuisi äänestyksen kautta!
Seurassa on myös muita tehtäviä tarjolla, aina toimikuntien jäsenistä puheenjohtajaksi saakka, ja kaikki lajin tulevaisuudesta kiinnostuneet, aktiiviset ihmiset ovat erittäin tervetulleita mukaan toimimaan positiivisista terveysvaikutuksistaan tunnetun lajin eteenpäin viemiseksi.
Maalitaulun tulee olla kaikilla lajin parissa toimivilla sama: tulevaisuudessa golfin harrastajan pitää pystyä nauttimaan harrastuksestaan entistä avoimemmassa, sallivammassa, kannustavammassa ja turvallisemmassa ympäristössä!

Nyt nautitaan suomen kesästä ja suomen kentistä, menkäähän pelaamaan!

Halataan, kun tavataan <3

Joonas