Pannaanko pakettiin, vai vedetäänkö käijtteen?

10.08.2020

Rakas päiväkirja, anteeksi etten ole kirjoittanut sinulle pitkään aikaan – olen ollut pelaamassa. Kausi on ollut kaikin puolin erikoinen ja todennäköisesti se tulee erikoisena myös jatkumaan. Ajattelin ohittaa Koronan tämän pakinan osalta kokonaan, mutta näin toisen aallon kynnyksellä on pakko muistuttaa meitä kaikkia siitä, että kulkutauti elää edelleen ja tulee takaisin entistä vahvempana rajojen aukeamisen ja rajoitteiden höllentymisen myötä. Ensimmäinen aalto osoitti, että reagoimalla nopeasti ja suhtautumalla aiheeseen riittävällä vakavuudella, epidemian vaikutukset golfiin näkyivät pääosin ryhmäkokojen pienenemisenä ja klubien palveluiden järjestelyissä – pelaamaan kuitenkin päästiin ja kentillä homma pysyi hyvin kontrollissa. Seuramme säästyi käsittääkseni kokonaan ”puhtaana” ja välillä rajoitteet tuntuivat jopa hölmöiltä, mutta kaikkialla tilanne ei ole yhtä hyvä, joten keväällä opittua käsienpesurutiinia ja ylimääräisen lääppimisen välttelyä on hyvä jatkaa, vaikka se välillä tuntuukin turhalta ja kaukaiselta. Kentällämme vierailee päivittäin pelaajia pitkänkin matkan takaa, joten pidetään järki mukana kierroksella ja varsinkin yhteisissä tiloissa. Kiitos.

Ja sitten sivuraiteilta takaisin piäraiteille! Kesä on tähän mennessä mennyt hienosti ja kapteenilla on ollut sekä ilo, että kunnia vierailla useammallakin uudella kentällä. Kaikissa yhteisöissä vastaanotto on ollut parempi, kuin osasin toivoa, mutta niinhän se itsellä oli golfinkin suhteen – tämä on paljon hauskempaa, kuin osasin kuvitella! Paras puoli näissä kenttävierailuissa on kuitenkin se, että olen voinut verrata omaa reviiriämme ja sen oheispalveluita muihin ja ilokseni voin todeta, että meillä on asiat erittäin hyvällä mallilla: Kenttämme kestää vertailun pelattavuudessaan ja kunnossaan jokaiseen rataan, jossa olen kesän aikana vieraillut ja ehkä vielä iloisempi olen siitä, että asiakaspalvelukin toimii meillä hienosti. Jokainen tuttu tai vieras on meille tärkeä ja Kievari huolehtii siitä, että meiltä lähdetään pois vain siksi, että kohta voi tulla taas takaisin. Vieraspelaajien tyytyväisyyteen vaikuttaa myös jokainen seuramme jäsen. Rennon ilmapiirin aistii heti klubille tullessaan, peliseuraa löytyy aina ja pikku kisatkin laitetaan pystyyn tosta vaan. Yltiöoptimistisen kannustava porukka, mukavat juttukaverit, sekä Heikki takaavat sen, että jengi viihtyy. Viihtyvyyden tärkeys kiteytyy edesmenneen kirjailijan Anthony Bourdainin sanoihin ”You go to a diner for a great dish, you’ll come back for a great service”. Vapaasti suomennettuna, pelkkä hyvä kenttä ei riitä, kokonaisuus ratkaisee. Tästä kaksitoista tupapistettä Eerikkalaan!

Toivotaan, että pelikeliä riittää pitkälle syksyyn. Fantsua kisaa on tarjolla vaikka millä mitalla ja lisää kisoja on suunnitteilla. Etusivun kisat välilehdestä löytyy kisakalenteri, joka päivittyy sitä mukaa, kun kilpailut saadaan lyötyä lukkoon. Pysykää kanavalla ja ennen kaikkea, pysykää terveinä!

Pelaillaan: Joonas

Ps. 24h Junnugolfille meni aivan täysin yli odotusten. Luv u! Seuran valmiudet junnutoiminnan pyörittämiseen ovat tällä helkellä hyvät. Nyt vaan lapset, naapurin lapset, lainalapset ja lapsenlapset mukaan peleihin!