Kevään pelimatka golffareiden paratiisiin Belekiin!

21.10.2023

Eerikkala Golfin klubimatkat Belekiin
Cornelia De Luxe 17.3.-24.3.2024 | Kaya Golf Belek 24.3.-31.3.2024

Eerikkala golfin klubimatkalla pääset valitsemaan kahden all inclusive-resortin välillä viikon pelimatkalle tai yhdistämään molemmat vaihtoehdot päästäksesi kaikkien aikojen Belekin reissulle kahdeksi viikoksi!
Cornelia De Luxen erinomainen hinta-laatusuhde ja 27 reikäinen Nick faldon suunnittelema kenttä keräävät kiitosta. Viihtyisä Kaya taas sijaitsee loistavalla paikalla ja sen upouudella klubitalolla varustettu kenttä tarjoaa haasteita ja kauniita maisemia.
Kummallekin viikolle on alustavasti varattu 28 paikkaa.

Cornelia De Luxe 17.3.-24.3.2024   MUUTAMIA PAIKKOJA JÄLJELLÄ!

Puolessa välissä Belekin rantakaistaletta sijaitseva Cornelia De Luxe on hyvätasoinen, mutta alueen kookkaimpia hotelleja selvästi kompaktimpi resortti. Se tarjoaa kuitenkin kaikki tarvittavat palvelut kylpylöineen ja useine ravintoloineen. Hotelli tarjoaa all inclusiven, joka on voimassa myös golfklubin puolella, joten ylimääräistä rahaa matkalle ei juuri tarvitse varata.
Katso lisää kohteesta: Cornelia Deluxe Golf Resort Hotel Belek / Antalya (corneliaresort.com)

Kaya Golf Belek 24.3.-31.3.2024    TÄYTEEN VARATTU!

Kayan all inclusive -hotelli tarjoaa tilavat huoneet, useita ravintoloita, spa-osaston sekä laajan uima-allasalueen. Hotellin sijainti on monilta osin optimaalinen; oma kenttä harjoitusalueineen on lyhyen kävelymatkan päässä ja vastaavasti myös ranta on aivan hotellin vieressä. Myös Kayan all inclusive ulottuu golfklubille.

Katso lisää kohteesta: Kaya Belek | Kaya Hotels & Resorts

Mikäli et halua raahata omaa bägiä mukana, on mahdollista myös vuokrata välineet paikan päältä. Tämän voit hoitaa omatoimisesti tai tarvittaessa Akin apu auttaa. 🙂
Hinnat noin 75-90 € / viikko.
Tässä linkkiä mailojen vuokraamiseen: https://www.clubstohire.com/ 

Nyt on varauslinkki ja esittelysivu auki OnGolfin sivuilla Eerikkalan maaliskuun pelimatkalle Belekiin!

Tiedustelut:
Jari Nuutinen, 0400-936 044
Aki Siren, 0400-573 564

LISÄÄ INFOA JA VARAUKSET