Eerikkalan pelikausi alkanut ennätysvilkkaasti! ”Pelaaja Ensin” -kysely käyttöön.

01.06.2024

Golfkesä 2024 on alkanut Eerikkalassa toukokuun osalta ihan ennätysvilkkaasti pelaajamäärissä mitattuna, sillä 31.5.2024 mennessä kierroksia oli pelattu 3933, joka on peräti 1021 kierrosta (+26%) viime kesää enemmän! Kierroksista vieraspelaajien pelaamia oli 1227 eli 31%.

Kiitoksia kaikille pelanneille!

 

Kenttä ei ole ollut vielä ihan viime kesän vastaavaan aikaan olevassa kunnossa, johtuen haastavasta loppukeväästä (kylmyys, lumet) ja alkukesän paahtavasta helteestä ja kuivuudesta. Kentän kunto kuitenkin kohenee kovaan vauhtia ja on jo nyt toki ihan suht mukava ja pelattava, mutta paranee vielä normitasolleen tässä kesäkuun alun aikana.

 

Olemme ottaneet myös käyttöön Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kyselyn jäsenillemme sekä vieraspelaajillemme.
”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme.
Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.
Kun saat jäsenenä tai vieraspelaajanamme kyselyn toivomme, että vastaat siihen ja annat meille arvokasta palautetta kokemuksestasi.

Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

 

Mahtavaa golfkesää 2024 kaikille Teille!

(1.6.2024 / AS)