Kapteenin palsta | Terkkuja areenoilta

18.06.2024

Lämpöinen toukokuu vauhditti kenttien elpymistä talven kurimuksesta ja koko Suomi golfaa nyt täyttä häkää!
Kapteenit aloittivat kautensa tänä vuonna Hartolasta ja sen jälkeen seuratyötä on päästy tekemään vielä neljällä muullakin alueella.
Pohjoisessa tutustuttiin Kainuun seudun kenttiin ja seuratoimintaan Paltamossa, Kajaanissa ja Katinkullassa. Omalla alueellamme on ehditty kiertää ja kokoustaa vasta Outokummussa, Tahkolla, Tarinassa, Kartano Golfissa, Mikkelissä ja Puula Golfissa. Keskisuomessa tie on vienyt Hartolan lisäksi Linna Golfiin. Pohjanmaalta on ehditty katsastaa vasta Ähtärin tilukset ja Lounais-Suomessa on poikettu Porin, Yyterin ja Rauman lisäksi Aura Golfissa, jossa pidettiin viime viikonloppuna Valtakunnalliset kapteenien kesäpäivät.
Arvokkaita uusia ystävyyssuhteita on solmittu jokaiseen seuraan, missä tähän mennessä on ehditty vierailla. Vaikka seuratyö palkitsee talvellakin, niin kyllähän se näin kesäaikaan vaan on aika lailla mukavampaa, kun pääsee paikan päälle todistamaan omin silmin, minkälaista työtä Suomessa tehdään golfin eteen.
Oheen muutama foto alkukesän matkoilta. Niiden myötä toivotellaan mahtavaa Juhannusviikkoa ja mukavia pelejä koko remmille!

Golfterkuin: Kapteenit Joonas ja Johanna